Hitra, kvalitetna in ugodna izdelava
Pri nakupu nad 50€ je poštnina brezplačna
Sprotno obveščanje o statusu naročila

Pogoji registracije

Splošni pogoji spletne trgovine R-Top.si so sestavljeni v skladu z aktualnim Zakonom o varstvu potrošnikov, na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

S spletno trgovino upravlja R-Top.si, ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju »ponudnik«). Ob registraciji v trgovino, obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.


Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljive narave tega področja.

Upravitelj spletne trgovine (R-Top.si) je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.


Za potrebe poslovanja spletna trgovina R-Top.si zbira naslednje uporabnikove podatke:

  •  ime in priimek,
  • naslov in kraj bivanja,
  • naslov elektronske pošte (tvoje uporabniško ime),
  • kontaktno telefonsko številko,
  • geslo v šifrirani obliki,
  • ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce v spletni trgovini.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo. Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsi omenjeni podatki,  se na strežniku spletne trgovine shranjujejo trajno. Upravitelj spletne trgovine lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.


Upravitelj spletne trgovine  podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam.

Podatki, ki jih spletna trgovina zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletne trgovine.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na info@r-top.si.