Hitra, kvalitetna in ugodna izdelava
Pri nakupu nad 50€ je poštnina brezplačna
Sprotno obveščanje o statusu naročila

Pravno obvestilo


Vsebina oziroma dokumenti, objavljeni na spletnih straneh podjetja R-Top.si so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, kjer pa morajo spoštovati oziroma ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

R-Top.si se bo na vse načine trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na teh spletnih straneh, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Niti R-Top.si niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake oziroma pomanjkljivosti v njihovi vsebini.


PIŠKOTKI

Spletna trgovina uporablja piškotke. Gre za majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ob obisku spletnega mesta in ne škodijo vaši strojni ali programski opremi. Uporabo piškotkov v Evropski uniji (EU) določa Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah 2002/58/ES, katere člen (se nanaša na piškotke in podobne tehnologije), je bil spremenjen z Direktivo 136/2009. V slovenski zakonodaji uporabo piškotkov določa Zakon o elektronskih komunikacijah oziroma ZEKom-1 (Uradni list št. 109/2012), katerega člen 157 predstavlja pravno osnovo za skrb za zasebnost uporabnikov spleta.

Piškotki spletni trgovini R-top.si zagotavljajo višjo varnost ter omogočajo nemoteno delovanje (registracija, prijava, košarica itd.). Prav tako si zapomnijo, kakšne nastavitve ste izbrali na strani, da vam jih ni treba izbirati znova ob vsakem obisku (npr.: uporabniško ime, jezik, valuta, lokacija itd.).